AcasăBentoCarne de vită Yakiniku

Carne de vită Yakiniku – O rețetă și un ghid fabulos

Dacă ești un fan al bucătăriei japoneze, atunci probabil că ești familiarizat cu yakiniku. Acest fel de mâncare popular japonez se referă la grătar bucăți de carne de mărimea unei mușcături, de obicei carne de vită, pe un grătar cu cărbune sau pe gaz. Și dacă sunteți în căutarea unei rețete de yakiniku cu carne de vită gustoasă și ușor de urmat, ați ajuns la locul potrivit. În acest ghid, vă vom arăta tot ce trebuie să știți pentru a face yakiniku de vită delicios acasă. De la cele mai bune bucăți de carne de vită de folosit, până la ingredientele de marinată care vor da cărnii tale acea aromă delicioasă, noi te putem acoperi. Așadar, indiferent dacă găzduiești o cină sau pur și simplu îți dorești ceva gustos pentru următoarea ta masă, asigurați-vă că urmați în timp ce vă ducem într-o călătorie culinară în Japonia cu această rețetă și ghid fabulos de yakiniku cu carne de vită.

Istoria cărnii de vită Yakiniku

Înainte de a ne scufunda în rețetă și ghid, să aruncăm o privire rapidă asupra istoriei yakiniku-ului cărnii de vită. Yakiniku este o adăugare relativ nouă la bucătăria japoneză, fiind introdus abia în secolul al XX-lea. Se spune că felul de mâncare este originar din Coreea, unde este cunoscut sub numele de bulgogi. În anii 1930, imigranții coreeni care trăiau în Japonia au început să gătească carne de vită în stil bulgogi și să o vândă în magazine mici. De-a lungul timpului, felul de mâncare a devenit popular în rândul consumatorilor japonezi, iar restaurantele yakiniku au început să apară în toată Japonia. Astăzi, yakiniku este bucurat de milioane de oameni din întreaga lume și este ușor de înțeles de ce. Combinația dintre carne de vită fragedă și suculentă și marinată savuroasă este pur și simplu irezistibilă.

Cele mai bune bucăți de carne de vită pentru Yakiniku

Acum că știm puțin despre istoria yakiniku-ului cărnii de vită, să vorbim despre cele mai bune bucăți de carne de vită pe care să le folosiți pentru acest fel de mâncare. Cel mai important lucru de reținut este că carnea trebuie tăiată subțire, astfel încât să se gătească rapid pe grătar. Unele dintre cele mai bune bucăți de carne de vită pentru yakiniku includ:

Ribeye

Ribeye este o bucată populară de carne de vită, cunoscută pentru marmorare și aroma bogată. Când este feliat subțire și făcut la grătar, devine fraged și suculent, făcându-l perfect pentru yakiniku.

Muşchi

Mușchiul este o altă bucată grozavă de carne de vită pentru yakiniku. Este o tăietură mai slabă decât ribeye, dar are totuși multă aromă. Când este feliat subțire și făcut la grătar, devine fraged și suculent, făcându-l perfect pentru yakiniku.

Friptură de flanc

Friptura de flanc este o bucată de carne de vită relativ ieftină, perfectă pentru yakiniku. Este o tăietură slabă care este ușor de tăiat subțire și are o aromă de carne care completează marinada savuroasă.

Ingrediente pentru marinată

Acum că știm ce bucăți de carne de vită să folosim, să vorbim despre ingredientele pentru marinată. Marinada este cea care dă carnei de vită acea aromă delicioasă pe care o iubim cu toții. Iată ce veți avea nevoie:

- Sos de soia - Mirin - Sake - Zahăr - Usturoi - Ghimbir - Ulei de susan

Pentru a face marinada, pur și simplu combinați toate ingredientele într-un castron și amestecați până când zahărul se dizolvă. Se toarnă marinada peste carnea de vită feliată și se lasă la marinat la frigider pentru cel puțin 30 de minute, sau până la 24 de ore.

La grătar carnea de vită

În sfârșit, să vorbim despre grătarul cărnii de vită. Cheia unui yakiniku perfect este să grătarați carnea rapid la foc mare. Iată cum să o faci:

1. Încinge grătarul (cărbune sau gaz) la foc mare. 2. Scoateți carnea de vită din marinată și scuturați orice exces de lichid. 3. Așezați carnea de vită pe grătar și gătiți 1-2 minute pe fiecare parte, sau până când este gătită după bunul plac. 4. Transferați carnea de vită pe o farfurie și serviți cu orez aburit și sosul preferat.

Si asta e! Cu doar câteva ingrediente simple și câteva abilități de bază la grătar, puteți face yakiniku de vită delicios acasă. Așa că de ce să nu-l încerci pentru următoarea ta masă? Papilele tale gustative vă vor mulțumi.

Concluzie

Yakiniku de vită este un preparat japonez delicios și ușor de preparat, care este perfect pentru orice ocazie. Indiferent dacă găzduiești o cină sau pur și simplu îți dorești ceva gustos pentru următoarea ta masă, această rețetă și ghid fabulos de yakiniku cu carne de vită vă vor satisface cu siguranță. Deci, de ce să nu încerci astăzi? Cu doar câteva ingrediente simple și câteva abilități de bază la grătar, puteți crea un fel de mâncare delicios, care vă va impresiona familia și prietenii.

Japoneză Carne de vită Yakiniku Idei de masă
Grătar de porc în stil japonez-Yakiniku de porc

Rețeta grătar de porc în stil japonez-Yakiniku de porc este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru $3.25 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați miso, muschi de porc, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Memphis style BBQ: sandviș de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon necajit, Carne De Porc Crocantă În Stil Japonez, și Yakiniku (carne japoneză la grătar sau grătar) pentru rețete similare.

Carne De Porc Magazine Sliven Stil

Carne de porc magazine Sliven stil este un caveman, fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 272 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,33 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, țelina, ciupercile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Grătar de porc în stil japonez-Yakiniku de porc, Carne De Porc În Stil Yucatecan, și Carne De Porc În Stil Caraibian pentru rețete similare.

Porc Japonez Katsu

Katsu de porc japonez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.68 pe portie. O porție conține 557 calorii, 37g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 5 fani. Un amestec de sos worcestershire, sos de soia, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de porc Katsu cu orez lipicios, Katsu de porc cu murături rapide de morcovi, și Grătar de porc în stil japonez-Yakiniku de porc.

Supă Japoneză De Porc

Reteta supa de porc japonez ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână morcovi, orez sushi cu cereale scurte, bucată de kombu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă japoneză de porc și Ramen cu aragaz lent, Grătar de porc în stil japonez-Yakiniku de porc, și Porc Japonez De Ghimbir.

Yakiniku (carne japoneză la grătar sau grătar)

Rețeta Yakiniku (carne japoneză la grătar sau grătar) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 1 și costă 59 de cenți pe porție. Această garnitură are 90 de calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Un amestec de yakiniku no tare, yakiniku no tare, tobe de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Grătar de porc în stil japonez-Yakiniku de porc, Carne Și Cartofi Japonezi Savuroși, și Korokke (crochete japoneze de carne și cartofi).

Carne De Vită Yakiniku

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Yakiniku de vită ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sos de soia, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Yakiniku (carne japoneză la grătar sau grătar), Grătar de porc în stil japonez-Yakiniku de porc, și Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină).

Carne Și Cartofi Japonezi Savuroși

Rețeta savuroasă de carne japoneză și cartofi ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 28 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 99 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $1.06 pe portie, veți obține o garnitură care servește 7. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, usturoi, friptură de mușchi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Yakiniku (carne japoneză la grătar sau grătar), Korokke (crochete japoneze de carne și cartofi), și Plăcintă Cu Carne Sărată pentru rețete similare.

Carne De Porc Crocantă În Stil Japonez

Carnea de porc crocantă în stil japonez este o lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,53 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, vin de orez, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Prăjit Crocant În Stil Japonez, Grătar de porc în stil japonez-Yakiniku de porc, și Carne de porc prăjită în stil Italian, cu crackling crocant pentru rețete similare.

Videoclipuri pentru a face mâncăruri diferite în stil japonez Carne de vită Yakiniku
Carne de vită Yakiniku Don | VINERI RAPIDEProduse noi: Beef Yakiniku Don de la Master Sushi Chef Hiroyuki Terada...
Yakiniku de vită rapid și ușor - MichelleCookingDiaryVLOG Data: 5 octombrie 2018 Dacă vă place acest videoclip, vă rugăm să ne dați un mie în sus și nu uitați să vă abonați la YouTube...
Resep Yakiniku Beef 99% sama dengan Yoshinoya || gratar felie vita |Bahan-bahan beef yakiniku: 250 grame carne de vită felie 3 siung bawang putih cincang 2 sdm kikoman(jika tidak ada pakai minyak wijen...
Faceți acasă un burger de vită Yakiniku ZUMINOS | Rețetă japonezăPrimii 1000 de persoane care folosesc linkul vor primi o lună de probă gratuită a Skillshare: Hei...
MIRIP Hokben - RESEP BEEF YAKINIKU ALA HOKBEN DAN TELUR MENTAI30 de zile de gătit la casă Kalo resep teriyaki kan udah sering gw share. nah kali ini yakinikunya juga gak kalah enak dan jadi ...
Sfaturi și trucuri pentru mesele japoneze Carne de vită Yakiniku
Idei suplimentare de meniu legate de mâncarea japoneză Carne de vită Yakiniku